Om GAIYA

 

GAIYA I/S blev stiftet i maj, 2019, og udspringer af det tidligere RE:ST STUDIO, som blev grundlagt i juni måned, 2018, af de to 20-årige igangsættere, Regitze og Stephanie. Med en ambition om at lave smukke, unikke smykker af god kvalitet, satte de to piger sig ned, og begyndte at komme med idéer til designs. Idéen var fra start at designe smykker til den selvbevidste kvinde, som er cool og samtidig elegant og moderne, og som ikke er bange for at skille sig ud. Vi ville skabe smykker, der kunne være med til at fuldende samt styrke kvindens personlige stil og helhedsudtryk.

 

Der blev helt fra start lagt stor vægt på, at kvaliteten skulle være høj, og prisen skulle være til at betale for den almindelige forbruger. Dette er en af grundene til, at alle smykker fra GAIYA er håndlavede, og af sterling sølv og guldbelagt sterling sølv. Ydermere er der blandt perlerne både halvædelsten som jade, kvarts og amazonit, ferskvandsperler, rocaiperler og glasperler - specifikationerne om de forskellige perler anvendt i smykkerne, findes i produktbeskrivelsen af det enkelte smykke.

 

GAIYA oplevede hurtigt interesse for smykkerne, og bliver derfor nu forhandlet i 3 butikker, henholdsvis Pinoc i Odense City, Affaire i Rosengårdscenteret og Lulu’s Café og Boutique i Kerteminde. Dog foregår det primære salg på hjemmesiden og via Instagram.

Vores ambition med GAIYA er, at alle med vores smykker er unikke og fuldendte, samt at de bæres med kærlighed af vores dejlige kunder. Vi bestræber at være ekstraordinære fremfor ordinære, og vil ikke gå på kompromis, hverken med kvaliteten eller designet på smykkerne.

©2019 by GAIYA I/S

      

         Odense, Danmark

          gaiya@outlook.dk

 

          GAIYAOFFICIAL

Følg med på de sociale medier:

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle