Perlernes betydning

Herunder finder du betydningen af de halv-ædelsten, som vi bruger i nogle af vores smykker. Hvilke perler, der er benyttet i smykkerne, kan findes i produktbeskrivelsen for det enkelte smykke.

AGAT

Farve: Fås i mange forskellige farver, bl.a. grøn eller blå

Beskrivelse: Agat findes i mange varianter og står for selvtillid, styrke og intelligens. Derudover styrker den evnen til at tænke hurtigt og klart, og er efter sigende styrkende for det fysiske hjerte, samt støtter forbindelsen mellem krop og sjæl. Agat bidrager også til at give mod og handlekraft til at overvinde usikkerhed, samt støtte ved handelstransaktioner og indvielser.

AMAZONIT

Farve: Turkisblå

BeskrivelseAmazonit er kendt som gigt  -og transformationsstenen, da den bidrager positivt mod gigt, tarm- og muskelspændinger. Perlen bringer klarhed, balance og indsigt. Derudover er Amazonit kendetegnet ved frihed, selvrespekt og til at finde sin egen plads på jorden

BRONZIT

Farve: Brun

Beskrivelse: Bronzit siges blandt andet at være et beskyttende mineral, der med held kan bruges til at genoprette harmoni og selvtillid i situationer, hvor du føler dig magtesløs. Perlen er endvidere tillagt kræfter, som styrker den fordomsfrie dømmekraft, øger selvværd, samt inspirerer til høflighed, hjælpsomhed og accept. Bronzit kan eventuelt bæres, når man lægger planer for fremtiden, da den letter ubeslutsomhed og tvivl om hvilken vej, der er den bedste at følge.

JADE

FarveFås i mange forskellige farver, såsom hvid eller gul

BeskrivelseJade er for hjertets robusthed, som forbedrer livskraften og forbindelsen til visdom. Perlen indeholder fred og harmoni, samt medvirker til den en beroligende vibration, der skaber en god sovesten. Ydermere styrker perlen ’Jade’ både vores nyre, hjerte, lever og thymus.

KARNEOL

Farve: Orange

BeskrivelseKarneol bringer held, lykke og en masse muligheder. Perlen kan øge den fysiske energi, kreativitet og vores medfølelse. Derudover kan karneol have sammenhæng med spontanitet, gå-på-mod og bliver typisk forbundet med en igangsætter. Den kan efter sigende hjælpe med at føre drømme ud i livet, og kan modvirke forvirring. Ydermere kan perlen styrke vores hormonbalance, fremme seksualdriften og modvirke menstruationssmerter.

LABRADORIT

Farve: Grå

Beskrivelse: Labradorit kan skabe inspiration, ny energi og ressourcer. Perlen kan modvirke fastlåsthed i gamle mønstre og forhold, og kan stimulere og aktivere vores intuition og jordforbindelse. Derudover siges det, at Labradorit renser gamle traumer og angst, og derved healer dybe sår i sjælen. Ydermere er Labradorit efter sigende god mod synsforstyrrelser, stofskifte- og fordøjelsesproblemer.

ONYKS

Farve: Sorte

BeskrivelseOnyks siges at være beskyttende og inspirerende, og er kendetegnet ved at tage ansvar, træffe rigtige valg og beslutninger. Perlen kan hjælpe os med at kontakte det ubevidste og skyggesider, samt sætte os i stand til at se ting i et større perspektiv. Perlen beroliger efter sigende også vores frygt, bearbejder sorg og øger stabilitet. Derudover kan Onyks styrke hår, hud og negle, samt stimulere hørelsen og koncentrationen.

PERLEMOR

Farve: Hvid

Beskrivelse: Perlemor er kendetegnet af en særlig dybde, der efter sigende er følelsesmæssigt afbalancerende. Perlen kan være yderst beroligende på nervøsitet men også spænding og uro. Derudover er perlemor utrolig populær, da den kan få os til at lytte bedre til os selv og være i os selv. Derudover kan perlen give os den mod og styrke, vi har behov for.

ROSAKVARTS

Farve: Lyserød

BeskrivelseRosakvarts er kærlighedsstenen over dem alle, som er kendetegnet ved kærlighed, ro og harmoni. Den kan lære os tilgivelse, tryghed samt styrke kærlighedskraften og fremme harmoni og balance. Derudover lærer rosakvarts os efter sigende at elske sig selv og omgivelserne som de er. Rosakvarts har også den egenskab, at den kan afskærme mod stråling og dårlige vibrationer, og dermed neutralisere skadelig stråling fra computeren.

SOLSTEN

Farve: Beige/lyserød

Beskrivelse: Sunstone er kendetegnet ved godhjertethed og lederskab. Fysisk kan perlen bidrage til at varme kroppen samt styrke vores stofskifte, fordøjelse og vitalitet. Følelsesmæssigt kan perlen tilskynde en positiv og velvillig holdning, som overvinder dårligt selvværd. Derudover inspirerer perlen os efter sigende til ansvar, overbevisning og velvilje.

©2019 by GAIYA I/S

      

         Odense, Danmark

          gaiya@outlook.dk

 

          GAIYAOFFICIAL

Følg med på de sociale medier:

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle