PERSONERNE BAG GAIYA

Herunder kan du læse om de forskellige personer, som er med til at skabe vores smykkeunivers.

MØD Regitze Ravnhøj

 

Regitze er, sammen med Stephanie, iværksætteren bag GAIYA. Hun er 22 år gammel, og er bosat i København. Regitze er GAIYA's initiativtager og kreative sjæl, der står bag designet af de fleste af smykkerne. Hun elsker at sidde og lave nye smykker, og får meget af sin inspiration fra sine omgivelser, rejser eller når hun sidder i smykkeværkstedet og eksperimenterer.

Regitze gik fra 2014-2017 på Tietgen Handelsgymnasium, på linjen Marketing og Ledelse. Hun har efterfølgende haft sabbatår, hvor hun har været på rundrejse i Asien, hvor hun besøgte Vietnam, Indonesien, Filippinerne, Thailand og Malaysia. Herefter har hun også besøgt Sydamerika, hvor hun har været i Ecuador, Galapagos og Peru. Nu bor hun i København, hvor hun læser bacheloren erhvervsøkonomi og projektledelse på Copenhagen Business School.

Mød Stephanie Grønkjær

 

Stephanie er, sammen med Regitze, iværksætteren bag GAIYA. Hun er 22 år og er bosat i København. Stephanie er GAIYA’s drivkraft og sælger, som tager styringen, når det kommer til at finde nye salgskanaler, ny arbejdskraft og lign. Derudover  er Stephanie virksomhedens 'Sociale Sommerfugl', som både er med til at skabe et unikt og trygt arbejdsmiljø, samtidig med at hun holder tæt kontakt og skaber gode relationer med kunderne.

Stephanie gik fra 2015-2018 også på Tietgen Handelsgymnasium, på linjen Marketing og Kommunikation. Hun har efterfølgende haft sabbatår, hvor hun har været i Vietnam, Kina, Thailand og Filippinerne.

Stephanie bor ligeledes i København og læser bacheloren erhvervsøkonomi og projektledelse på Copenhagen Business School.

©2019 by GAIYA I/S

      

         Odense, Danmark

          gaiya@outlook.dk

 

          GAIYAOFFICIAL

Følg med på de sociale medier:

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle