Retur & returformular

Hvordan returnerer jeg en vare?

Efter modtagelsen af varen, har du 14 dages fortrydelsesret, så længe smykket er i samme stand, som da du modtog det. Du må selvfølgelig gerne prøve smykket på, men brugte smykker tages ikke retur. 

Ønsker du at returnere, skal du udfylde nedenstående returformular, hvor du skal meddele os om hvilken vare, du ønsker returneret, samt hvilken årsag der er hertil.

Når varen er modtaget og det er blevet tjekket, at varen er i samme stand, sendes pengene retur på samme måde, som betalingen blev foretaget.

Hvordan ombytter jeg en vare?

Ligesom ved returnering har du også her 14 dages fortrydelsesret, og kan så længe varen er i ubrugt stand ombytte det til en anden vare. Brugte smykker ombyttes ikke.

Hvis du ønsker at ombytte din vare, skal du udfylde nedenstående formular, og afkrydse 'Jeg ønsker, at ombytte varen'. Herefter skal du i kommentarfeltet skrive præcis hvilken vare, du ønsker at ombytte til. Husk at skrive både produktnummer, produktnavn, farve og om smykket skal være i guld eller sølv.

Hvordan sender jeg til dig?

Hvis du vil ombytte eller returnere en vare, skal den sendes til:

 

GAIYA I/S

Borgskrivervej 9, 3. tv

2400 København NV

!! HUSK at vedlægge en seddel med ordrenummer i kuverten.

Køberen betaler for returfragten af varen, og skal sørge for, at varen er pakket forsvarligt ind, så den ikke går i stykker i forsendelsen. Du må selv bestemme hvilket fragtfirma du ønsker at benytte, dog skal pakken sendes med hjemmeomdeling, og ikke til pakkeboks eller lign. 

Hvis der er tale om ombytning, betaler vi fragten fra os til dig.

Returformular
Udfyld nedenstående, før du sender din(e) vare(r) retur.
Hvad er årsagen til returneringen?

©2019 by GAIYA I/S

      

         Odense, Danmark

          gaiya@outlook.dk

 

          GAIYAOFFICIAL

Følg med på de sociale medier:

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle